De schattenjacht voor gezinnen en jongeren op de historische en natuurlijke site van de hellingen van de citadel* in Luik is net opnieuw uitgegeven in een notitieboekje, aangenaam om te zien en te gebruiken. De schat is een stuk dat vrijelijk geïnspireerd is op een munt die iets voor 1700 in Luik werd geslagen, ten tijde van het bisschoppelijk vorstendom, in messing voor zijn gouden kleur!

Het spel van de schat van de Coteaux de la Citadelle is verkrijgbaar in het Frans, Nederlands, Duits en Engels bij de receptie van het Maison du tourisme du pays de Liège, quai de le Goffe 13 op 4000 Luik…. en bij Marlène’s;).

* De site van de heuvels van de citadel, zeer dicht bij het centrum van de stad, is erg populair bij de Luikenaars en de toeristen op doorreis. Het is tien minuten lopen van Matin tranquille B&B 😉

Illustration du carnet de la Chasse au trésor

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *