HotelsCombined, het in Australië gevestigde hotelmeta-zoekbedrijf, is gestart met een uitgebreid onderzoek naar verschillende soorten accommodaties binnen België. Dit onderzoek is gebaseerd op het verzamelen van gegevens van miljoenen beoordelingen van gasten en deze te vertalen naar een officiële Erkenning van Uitmuntendheid.

De HotelsCombined Recognition of Excellence is geen ranglijst, maar een groep van uitstekende accommodaties gekozen op basis van een strikte set van criteria. Om in aanmerking te komen, moet een accommodatie aan de volgende criteria voldoen:
– Op het moment van de beoordeling krijgt een winnaar een beoordeling van 8,00/10 of meer met een minimum van 50 door HotelsCombined gecertificeerde klantenbeoordelingen.
– We konden geen grote problemen met de klantenservice ontdekken, noch terugkerende of onopgeloste problemen.

Bovendien houdt HotelsCombined rekening met de manier waarop het hotelpersoneel het communicatieteam van Hotels heeft geantwoord en laat zien dat ze snel hulp kunnen bieden. B&B Matin Tranquille heeft een hoge tevredenheidscijfer onder de gasten en deskundigen uit de reisbranche, 118 beoordelingen voor een indrukwekkende beoordeling van 10 op 10.

De property manager, Marlene GOSSET, zei: “Dank aan alle gastheren die de tijd hebben genomen om “Matin tranquille” te beoordelen om hun tevredenheid te delen”.

“We zijn blij om met de beste hotels in België te werken en B&B Matin Tranquillei’s is daar zeker een van de beste”, zegt Alberto Castellucchio, marktmanager van HotelsCombined Belgium.

“Wat anders is aan de erkenning van uitmuntendheid is de manier waarop informatie wordt verzameld en geanalyseerd: het hangt allemaal af van de gast en zijn of haar ervaring met die specifieke accommodatie.” “Met HotelsCombined 30 miljoen mensen vinden elke maand de beste deal die online beschikbaar is. Met deze prijs willen we het voor elke reiziger nog gemakkelijker maken om het beste hotel voor de klantenservice en dus de beste prijs-kwaliteitsverhouding te vinden”. Voor meer informatie, bezoek: https://www.hotelscombined.com/

Luik, België, 22 juni 2019

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *