Dompel u onder in een andere sfeer en ontdek het plantenleven in het Observatorium van de Plantenwereld.

SERRE_TROPICALE
SERRE_MEDIT
SERRE_ENFANTS

Het Observatorium van de Plantenwereld is een site die in 1996 werd gecreëerd in het universitaire domein van Sart-Tilman. Het bestaat uit een grote kas die verdeeld is in verschillende delen die de 5 continenten bestrijken: een gematigde kas, een kas met een mediterraan klimaat, een tropische kas en een kas met een heet woestijnklimaat. Tussen 3.000 en 5.000 plantensoorten zijn hier te bewonderen, waarvan sommige in hun natuurlijke staat uiterst zeldzaam zijn geworden.

Voor een leuke familie activiteit:
espaces.botaniques@ulg.ac.be – 04/242 77 22 –
http://espacesbotaniques.uliege.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *